Упътване за поръчка

Уважаеми клиенти, в този раздел са поместени кратки указания, които да Ви помогнат за успешното завършване на поръчка през сайта.

1. Избор на артикули - При избора на артикули трябва да се има предвид следното:

1.1. Всеки артикул си има цвят и размер. За всеки цвят може да има налични различни размери. За да можете да закупите дадена дреха, трябва да сте избрали цвят и номер в съответните падащи менюта.

1.2. Таблицата с обмерни данни не показва наличност, тя съдържа мерките на всички номера от модела. Наличността се вижда от падащите менюта.

1.3. След като избраният артикул е в кошницата Ви, можете да продължите избора си и да купувате други модели. Накрая всички облекла в кошницата ще влязат в една поръчка.

1.4. По време на избора си, може да ползвате филтъра за размери в лявата част на екрана. В дадена секция (примерно "Туники"), избирате Вашия размер (примерно №56) и на екрана ще останат само тези артикули, при които този номер е наличен.

2. Завършване на поръчката.

2.1. След като сте направили избора си и сте готови да продължите с поръчката, слагате курсора на мишката върху кошницата си (горен десен ъгъл). Ще се отвори поле, което показва кои артикули са в нея и бутон "Плащане" под тях. Натискате "Плащане".

2.2. Попълвате  полетата с необходимата ни информация. Преди да натиснете бутона "Продължи" в долния десен ъгъл, трябва да сте маркирали, че сте съгласни с "Правила и условия" на сайта (отметката точно до бутона). В противен случай няма да можете да продължите.

Заб. Молим да проверите дали правилно сте изписали телефонния си номер. Ако той е сгрешен, не можем да се свържем с Вас за потвърждение и съответно да изпълним поръчката Ви.

2.3. Достигнали сте последната стъпка - потвърждение на поръчката. На страницата са изписани всичките поръчани от Вас артикули, с цветове и размери. Показана е сумата на поръчката, цената за доставка и общата сума за плащане. Натискайки бутона "Потвърди", Вие завършвате Вашата поръчка.

2.4. При успешно завършена поръчка, на посочения от Вас имейл ще получите автоматично потвърждение, съдържащо информация за цялата поръчка. Ако не сте получили имейл, не сте успели да завършите успешно поръчката си.

Заб.Ако настройките за спам на пощата Ви са за висока степен на сигурност, е възможно мейлът за потвърждение да пристигне в папка "Спам". 

Loading...